Hall of Fame

FIUMELAGO

Glädje, passion & hybris sedan 2008

Fiumelago - Hall of Fame

Jonas Agnepil

Invald 13 februari 2015 i den finaste av kretsar som den förste medlemmen någonsin av Fiumelago Hall of Fame. En sann krigare som varit med sedan lagets första år 2008. Med en vinnarskalle av sällan skådat slag och en inställning som alltid var 100-procentig lämnar Jonas ett stort tomrum efter sig. En ledargestalt på planen tack vare sin energi, sitt självklara kroppsspråk och sin alltid lika höga, trygga röst - vi kommer alltid minnas hans patenterade skrik i nickduellerna. En gigant i backlinjen som dominerat korpens luftrum sedan första gången han drog på sig den blå tröjan. Trots sin fasta plats i försvarslinjen år efter år har han alltid varit ett viktigt vapen offensivt - siffrorna talar sitt tydliga språk.


- I seriespel: 56 matcher, 30 mål, 14 assist, 0 gula kort, 0 röda kort


Tack för allt!

Hedersomnämnanden


  • Hoyzer Boyz

- Ett av Korpens absolut mest klassiska lag. Utsedda till Stockholms coolaste korplag samt fått utmärkelsen korpens vackraste klubbmärke. Grusfotbollens sista försvarare. Legender.


  • Hjelmskallarna

- Ett lag med sina rötter från sent 80-tal. Härligt gäng med tydlig kärlek till fotbollen ledda av den föredömliga lagkaptenen Mikael Smedberg. Spelade seriesegern till oss när de tryckte in 1-1 mot Lugano FC med två minuter kvar den där magiska septemberkvällen 2014 på Hökarängens BP. Vi är för evigt tacksamma.


  • Hasse Sportfixarn

- En eldsjäl som varje vår och höst arrangerar den klassiska Sportfixaren Cup på Skarpnäcks Sportfält söder om Stockholm. Fiumelago har deltagit mer eller mindre varje gång sedan våren 2012 och i höstupplagan 2015 fick vi äntligen lyfta bucklan efter finalsegern mot Lannebo med 1-0 efter avgörande i golden goal.

Fiumelago  |  info@fiumelago.se

Copyright 2008-2020 @ All Rights Reserved